DUET SPOMINČICE

»Ko mene več ne bo, bo glasba še igrala.«

Z željo, da bi bila poslednja glasba prijetna in za preminulega še posebej primerna, vam pevki ob spremljavi kitare nudiva širok nabor skladb. Pri izboru si lahko pomagate s programom, ki ga ponujava, ali pa naju pokličite in nama zaupajte svoje želje. Z veseljem jih bova poskušali uresničiti.

(foto: Terje D. Sollie)

PETRA FRECE

Poleg končanega študija muzikologije je zaključila petje na Konservatoriju za glasbo in Balet v Ljubljani. Kot solistka se je uveljavila v Kristiansandu na Norveškem in debitirala v operi La Traviata Giuseppe Verdija v vlogi Flore. Sodelovala je tudi kot koncertna solistka pri izvedbah Mozartovega rekvijema, Božičnega oratorija Camille Saint-Saënsa in izvedbi Lars Erik Larssonove lirične suite Förklädd Gud. Od 2016 vodi zbor zbor Mepz Senožeti in v sodelovanju z Majdo Hauptman deluje kot zborovodkinja in učiteljica vokalne tehnike v zboru Mepz Trnovci. 

Aktivno sodeluje v mednarodnem zboru Utopija in Realnost, v preteklosti pa je prepevala v mladinskem zboru Veter, zboru APZ Tone Tomšič Univerze v Ljubljani in komornem zboru Konservatorija za glasbo in balet Ljubljana.

NATAŠA KOCJANČIČ

Magistrica muzikologije deluje kot učiteljica v zasebni glasbeni šoli. Poleg ustvarjanja v duetu Spominčice aktivno sodeluje v Komornem zboru DEKOR, Mešanem zboru Glasbene matice Ljubljana in Vokalnem kvartetu (pd)4, ki ga tudi umetniško vodi. Ob posebnih naročilih vodi projektne pevske zasedbe ter ustvarja aranžmaje za zbore in vokalne skupine. V preteklosti je delovala v APZ-ju Tone Tomšič Univerze v Ljubljani in mednarodnem zboru Utopija in Realnost.

(foto: Janez Kotar)
Visit Us On FacebookVisit Us On Youtube